Croatian English French German Hungarian Italian Portuguese Spanish

POSJET PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ HLEBINAMA

              Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović u sklopu izmještenja svojeg ureda u Koprivničko-križevačku županiju, u četvrtak 14. prosinca 2017. godine posjetila je Općinu Hlebine i Galeriju naivne umjetnosti u Hlebinama.

          Mještani Općine sa općinskom načelnicom, zamjenikom općinske načelnice, predsjednikom Općinskog vijeća, vijećnicima, župnikom i djelatnicima općine, sačekali su predsjednicu ispred same Galerije. Posebno je bilo lijepo vidjeti naše vrtićance, naše školarce i predstavnike udruga koji su za ovu priliku odjenuli svoje nošnje i uniforme te se fotografirali sa predsjednicom.

              Sam doček upotpunili su župan Darko Koren dožupan Darko Sobota, općinska načelnica Štefica Sirutka, općinski načelnici Mirko Perok, dr. Stjepan Milinković, Siniša Pavlović i Vlado Baškaj.

              Na samom početku posjeta uvodnim govorom o hlebinskoj galeriji i naivi, obratio se ravnatelj Muzeja Grada Koprivnice gospodin Robert Čimin, a nakon njega načelnica Općine Hlebine gospođa Božica Trnski. Načelnica Trnski ukratko je upoznala predsjednicu s nastankom naselja Hlebine pa sve do danas, s projektima koji su u tijeku i u planu, s razvojnim i demografskim mjerama koje općina poduzima kako bi hlebinska mladost ostala i opstala u našoj Općini.

              Posebno je naglasila klimu optimizma koja u zajedništvu sa svim mještanima daje vidljive rezultate u razvoju Općine Hlebine. Zahvalila je predsjednici na posjetu i poželjela dobrodošlicu.

              Hvala svima koju su na bilo koji način pridonijeli da posjet naše predsjednice proteče na zavidnom nivou.

 

FOTOGALERIJA.

Designed by: Logo Georg