Croatian English French German Hungarian Italian Portuguese Spanish

O vrtiću

Od 01.04.2019. Dječji vrtić Igra otvorio je područni objekt u Hlebinama u ulici Krste Hegedušića 44.

         Vrtić se nalazi u dograđenom objektu na obiteljsku kuću slikara Krste Hegedušića. U spomen na period njegovog življenja uređena  je soba s namještajem i detaljima iz tog perioda.

         Objekt u cijelosti odgovara potrebama i zahtjevima predškolskog odgoja. Vrtić će raditi po Godišnjem planu i programu odgojno-obrazovnog rada Dječjeg vrtića Igra u Koprivnici. U vrtiću radi jedna mješovita odgojno-obrazovna skupina, a provodi se i program predškole za djecu koja nisu integrirana u redovni desetosatni program u godini dana prije polaska u osnovnu školu. U vrtiću su zaposlene dvije odgojno-obrazovne djelatnice i jedna osoba pomoćno tehničke struke.

        Kroz naš odgojno-obrazovni rad, edukacije i predavanja želimo mještanima Općine Hlebine približiti djelatnost predškolskog odgoja i obrazovanja i naglasiti važnost uključivanja djece u sustavni predškolski odgoj i obrazovanje.

         Vrtić je opremljen svom potrebnom opremom, funkcionalnim namještajem,didaktikom, čajnom kuhinjom, stručnom literaturom, audiovizualnom opremom, računalnom opremom. Vanjski prostor je uređen po najvišim standardima s modernim spravama, ograđen je i siguran za djecu. Vrtiću je na raspolaganju stručna služba centralnog vrtića.

Designed by: Logo Georg