Croatian English French German Hungarian Italian Portuguese Spanish
Održan 10. šaranski kup u organizaciji ŠRK „Drava“ Hlebine od 26. do 28. svibnja 2023.g. održan je 10. šaranski kup. Po prekrasnom vremenu i uz ribičko prijateljsko druženje kup je održan na velikom jezeru ispred ribičkog doma ŠRK „Drava“ Hlebine u Gabajevoj Gredi. Ukupno je sudjelovalo 10. natjecateljskih ekipa.

Read More

Dana 30. siječnja 2016. godine održana je redovna godišnja skupština ŠRK „Drava“ Hlebine. Predsjednik Darko Tolić pozdravio je sve članove, goste iz drugih udruga, članove Općinskog vijeća , Općinsku načelnicu Božicu Trnski te predsjednika županijskog ribolovnog saveza Ivana Petaka. Po usvojenom dnevnom redu pročitana su sva izvješća te kao takva jednoglasno prihvaćena. Potom je uslijedilo predočenje plana rada i financijskog plana za 2016. godinu koji su također jednoglasno prihvaćeni.

Za riječ su se javili predsjenik županijskog ribolovnog saveza Ivan Petak i Općinska načelnica Božica Trnski koja je pohvalila rad kluba u prošloj godini i zaželjela još više uspjeha u budućem radu kluba.

Nakon godišnje skupštine nastavljeno je zajedničko druženje.

 

            U subotu 9. svibnja 2015. održana je još jedna tradicionalna „Hlebinska biciklijada“. Okupilo se oko 150 mještana koji su u 11 sati ispred Galerije u Hlebinama krenuli biciklima prema Ribičkom domu u Gabajevoj Gredi.

            Članovi ŠRK „Drava“ i ovaj puta su nas gostoljubivo dočekali i pripremili ručak. Prije samog ručka, općinska načelnica Općine Hlebine gđa Božica Trnski zahvalila je svima koji su se odazvali i sudjelovali na još jednoj u nizu hlebinskih biciklijada. Zahvalila je članovima ŠRK „Drava“  na susretljivosti i pomoći u organiziranju. Nakon ručka vatrogasna mladež DVD-a Hlebine održala je vatrogasnu vježbu sa brentačom, a nakon toga na opće zadovoljstvo i radost svih prisutnih održane su sportske igre (nogomet, potezanje užeta, skakanje u vrećama…). Sudionicima sportskih igara dodijeljene su nagrade kao najboljima u pojedinoj sportskoj disciplini. Također su nagrađeni najmlađi i najstariji sudionici biciklijade.

            Biciklijada je financirana sredstvima Proračuna.

Read More

Designed by: Logo Georg