Croatian English French German Hungarian Italian Portuguese Spanish

ZAVRŠENI UNUTARNJI RADOVI NA SPORTSKOJ GRAĐEVINI U HLEBINAMA

Nakon godinu dana završeni su svi unutarnji radovi na rekonstrukciji sportske građevine u Hlebinama tzv. Centrali.

Predmet zahvata bila je rekonstrukcija sportske građevine u Hlebinama. Proveden je postupak jednostavne nabave putem EOJN, ugovoreni građevinsko-obrtnički radovi. Izvršeni su svi ugovoreni radovi (radovi rušenja i demontaže, betonski radovi, zidarski radovi, izolacijski gips kartonski radovi, keramički radovi, ličilački radovi, izvršena nabava opreme, elektroinstalaterski radovi i strojarske instalacije. Rekonstrukcija unutrašnjosti objekta je u potpunosti završena.

Rekonstrukcijom sportske građevine u Hlebinama postignut je osnovni cilj projekta, a to je poboljšanje kvalitete života u zajednici i osiguranje odgovarajuće infrastrukture za sportske udruge i ostalo stanovništvo čime se doprinijelo kvalitetnijem društvenom životu i većoj socijalnoj uključenosti lokalnog stanovništva. Provedbom aktivnosti u projektu stvoreni su potrebni preduvjeti za daljnji razvoj sportskih udruga te mogućnosti kvalitetnog korištenja slobodnog vremena bavljenjem sportom i rekreacijom za ostalo stanovništvo čime se promiče aktivan način života koji doprinosi zdravlju i boljoj socijalnoj uključenosti stanovništva.

Ukupna investicija iznosila je 457.175,21 kunu / 60.677,58 €ura. Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinanciralo je rekonstrukciju sportske građevine u iznosu 230.00,00 kuna / 30.526,25 Eura.

U 2024. godini krenut će se sa vanjskim uređenjem objekta.

 

Ovaj Projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije“.

 

Designed by: Logo Georg